Can Grau Vell

Alcor

Foto para:  Alcor

L'estel Alcor, en la constel·lació de l'Óssa Major, és una referència en l'astronomia nàutica. Des del 2004 dóna nom al nostre primer vi del que elaborem aproximadament set mil ampolles per anyada.

2009

Cupage final: Syrah 46%, Garnatxa 28%, Cabernet 6%, Marcelan 8%, Monastrell 12%.

Tipus de fermentació: 80% fermentat en bótes de roure obertes de 500 l, amb “pigeage” manual i 20% en tines de polièster i remuntats. Maceracions entre 9 -15 dies. Fermentació malolàctica en bòta.

Temps de criança:18 mesos

Tipus de bòtes: Roure francès (gra fi) 40%, bòta nova 60% segon vi.

Trasbals: 1 als 9 mesos de criança i precupatge.

Nº total d'ampolles:  6892 u. de 0,75 l
397 u. de Magnum 1,5 l

º alcohòlic: 14,85 ºA

Acidesa total tartàrica: 5,35g/l.

pH: 3,61

Sucres Residuals: 0,26 g/l.

Àcid Màlic: 17 mg/l.

Acidesa Volàtil: 0,71 mg/l.

SO2 lliure: 19 mg/l.

SO2 total: 67 mg/l.

 

Ampolla de 0,75 l. i Magnum de 1,5 l.

 

 

 

 

Caixa que conté 6 ampolles de 0,75 l.