Can Grau Vell

Tramp

Foto para:  Tramp

Després d'una bona collita, en el 2012, oferim aquest vi obtingut en un procés de criança més curt, ple de nous matisos.

Tramp va arribar vagabundejant a la finca i es va convertir en un fidel guardià i amic.

2012 

Cupatge final : Syrah  50 % Garnatxa 30 % Monastrell  10 % Cabernet Sauvignon  6 % , Marcelan 4 %. 

Tipus de fermentació : Fermentat amb tina, amb freqüents remuntats.Maceracions entre 8 i 12 dies. Fermentació malolàctica en bota . 

Temps de criança : 9 mesos. 

Tipus de botes : Foudre de roure francès de 1000 l i botes de roure francès de 300 l i segon vi .

Trasbalsos : De un a cuatre depenent del vi .  

Filtrat : Un lleuger filtratge de seguretat al embotellar . 

Embotellat : Segona setmana de Setembre 2013 . 

Nº de ampolles : 6.950 ampolles de 0,75 l. i 309 Magnum de 1,5 l. 

º Alcohòlic :  14,65 º. 

Acidesa total tartàrica : 5,35 g/l. 

Ph : 3,55. 

Sucres residuals : 0,57 g/l. 

Acidesa volàtil : 0,51 g/l. 

SO 2 lliure : 18 mg/l.

SO 2 total : 56 mg/l.

 

  

Ampolla de 0,75 l.

 

 

 


Caixa que conté 6 ampolles de 0,75 l.

Descargas