Éste sitio web usa cookies, si permanece aquí acepta su uso. Puede leer más sobre el uso de cookies en nuestra política de privacidad.

Tramp-11

El vi té unes aromes de fruita vermella en compota, dolces, espècies, regalèssia. Una entrada en boca molt subtil i refinada. És un vi modern, com els que últimament s’estan elaborant, sense tanta estructura, fets per agradar.

Després de molts anys treballant en els restaurants de la seva família a Barcelona, Jordi Castellví decideix fer realitat el seu somni: buscar una finca singular per elaborar el seu propi vi. La parcel·la que el va encaminar és com un oasi resguardat, un indret de calma, als peus de la muntanya de Montserrat.
La finca és al terme municipal dels Hostalets de Pierola, a dos quilòmetres al nord-est del Bruc. Envoltada de bosc, són diferents els sòls que conformen la plantació: una zona superior de pissarres i un altra de terres vermelloses i pedregoses. Les varietats de raïm que  es conreen són la sirà, la garnatxa, la monestrell, cabernet sauvignon i la poc coneguda marcelan.
El celler Can Grau Vell elabora dos grans vins, l’Alcor, molt ben acceptat per crítics i d’elevades puntuacions, i el Tramp, que surt al mercat després de set anyades, un vi d’una criança més curta, molt ple de matisos. El nom el rep del gos que un dia va arribar perdut a la finca i s’ha convertit en un fidel guardià i amic.
El vi té unes aromes de fruita vermella en compota, dolces, espècies, regalèssia. Una entrada en boca molt subtil i  refinada. És un vi modern, com els que últimament s’estan elaborant, sense tanta estructura, fets per agradar.
Un paladar gustós, que es desenvolupa amb elegància. Una lliçó de com un aficionat pot transformar una zona abandonada en un conreu de grans vins, aquí a Montserrat.