Alcor

L’estel Alcor, en la constel·lació de l’Óssa Major, és una referència en l’astronomia nàutica. Des del 2004 dóna nom al nostre primer vi.

Any
2013
Blend final
Syrah 46%, Garnatxa 28%, Cabernet 6%, Marcelan 8%, Monastrell 12%
Envellit
18 mesos
Maduració
Roure francès (gra fi) 20%, bòta nova 80% segon vi

Alcor

Any
2013
Blend final
Syrah 46%, Garnatxa 28%, Cabernet 6%, Marcelan 8%, Monastrell 12%
Fermentació
80% fermentat en bótes de roure obertes de 500 l, amb “pigeage” manual i 20% en tines de polièster i remuntats. Maceracions entre 9 -15 dies. Fermentació malolàctica en bòta
Envellit
18 mesos
Maduració
Roure francès (gra fi) 20%, bòta nova 80% segon vi
Hem embotellat
3.240 ampolles de 0,75 l i 150 Magnum de 1,5 l
L’alcohol
14,26 %
Acidesa tartària
5,40 g/l
pH
3,31
Sucre residual
0,20 g/l
Acidesa volàtil
0,60 mg/l
SO2 llure
15 mg/l
SO2 total
37 mg/l