Éste sitio web usa cookies, si permanece aquí acepta su uso. Puede leer más sobre el uso de cookies en nuestra política de privacidad.

Grup Jardí impulsa la primera trobada entre els productors de vi de l’Anoia

La setantena d'assistents van degustar un menú exquisit amb plats com la miniceba de l'Anoia amb gambes i l'espatlla de porc ibèric, entre d'altres.

Els cellers anoiencs Can Feixes, Can Grau Vell, Pagès Entrena, bodegues Torras, Torrens Moliner i celler Puig Romeu es van reunir aquest estiu, per primera vegada, per compartir una vetllada plegats. La trobada va ser una iniciativa de Grup Jardí per estrènyer els lligams entre les bodegues de la comarca i, davant l’èxit de l’experiència, es preveu fer més accions en aquest sentit. Encara no s’ha concretat en què es traduirà aquesta voluntat de fer pinya, però sens dubte és un primer pas molt significatiu per al sector, que vol donar a conèixer al públic general els vins de diferents terrers (les diferents terres) que s’elaboren a l’Anoia.

L’acte va tenir lloc el 23 d’agost passat, coincidint amb la Festa Major d’Igualada, a la Finca de Sesoliveres, en el marc d’un sopar amb productes de la terra. Cada celler va exposar els seus vins blancs, negres i caves i va detallar-ne la denominació i com se n’ha de fer un bon tast. La setantena d’assistents van degustar un menú exquisit amb plats com la miniceba de l’Anoia amb gambes i l’espatlla de porc ibèric, entre d’altres. A més, van gaudir de ball a la fresca amb l’actuació musical de Santi Méndez i Maria Colom.