Tramp

Tramp va arribar vagabundejant a la finca i es va convertir en un fidel guardià i amic. Després d’una esperançadora collita en el 2011, decidim crear Tramp. Un vi que amb una criança mes curta de 9 mesos, mostri la fruita i el potencial del nostre raim.

Any
2017
Blend final
Syrah 45%, Grenache 35%, Mouvedre 15%, Cabernet Sauvignon 4%, Marcelan 6%
Envellit
9 mesos
Maduració
Foudre de roure francès de 1000 l i botes de roure francès de 300 l i segon vi

Tramp

Any
2017
Blend final
Syrah 45%, Grenache 35%, Mouvedre 15%, Cabernet Sauvignon 4%, Marcelan 6%
Fermentació
Fermentat amb tina, amb freqüents remuntats. Maceracions entre 8 i 12 dies. Fermentació malolàctica en bota
Envellit
9 mesos
Maduració
Foudre de roure francès de 1000 l i botes de roure francès de 300 l i segon vi
Hem embotellat
6.896 ampolles de 0,75 l. i 155 Magnum de 1,5 l
L’alcohol
13,93º
Acidesa tartària
5,8 g/l
pH
3,43
Sucre residual
0,45 g/l
Acidesa volàtil
0,63 g/l
SO2 llure
12 mg/l
SO2 total
33 mg/l